Изработка на уеб сайт

Всички вече са онлайн - бъдете и Вие!

Развийте бизнеса си онлайн

Информационната осигуреност е с основен приоритет в 21 век. Преминаването към електронна форма на бизнес кореспонденция ще задължи всеки участник да бъде “онлайн” , тъй като всичко може да се случи веднага, без губене на време. Няма значение дали ще бъде онлайн каталог, блог, новинарски или презентационен сайт, едно е сигурно – сайтът е лицето на бизнеса в дигиталната среда.

Предимствата на уеб сайта

  • дигитална визия – освен алтернатива, тя може и да  допълва физическото изражение на всеки бизнес
  • уеб сайтът ще бъде първото впечатление на всеки потребител за марката Ви
  • в онлайн средата всичко е измеримо, от брой потребители, посетили уеб сайта за определен период, до пътя на всеки от тях, стъпка по стъпка
  • възможност за директна връзка с клиенти през чат и имейл.

Информирайте клиентите си

Разкажете повече за вашите услуги/бизнес

Aктуална визия

За по-добро потребителско преживяване

Мобилна и десктоп версия

Подходящи за всички настолни и смарт устройства

Поддръжка и актуализация

За безупречна функционалност и бързина

Уеб сайт от Пермалинк

Наличието на уебсайт ще става все по-важна част за бизнеса. Ако днес уебсайтът изпълнява функцията на портфолио или просто кратко описание на бизнеса и възможностите за контакт, то в дългосрочен план може да се окаже единствена връзка с основни клиенти, които иначе не биха достигнали до Вас.

Всеки сайт трябва да бъде строго индивидуален и съобразен с целите на бизнеса, който представлява. Ето защо дизайнът и функционалните възможности ще бъдат съобразени с бизнес тона на съответната ниша.