SEO

Как SEO се отразява на уеб сайта Ви

Ако SEO оптимизацията на сайта Ви е направена качествено,
то връзката към уеб страницата Ви ще се появи в краткия списък с резултати от търсенето. Колкото по-високо в класацията се намирате, толкова повече хора ще посещават Вашата страница. 

Следователно, SEO увеличава трафика Ви значително. В резултат на това хората ще започнат да разпознават бранда и ще има по-голяма вероятност да се превърнат във Ваши потенциални клиенти.

SEO оптимизацията е изисква изграждане на многопластопова персонализирана стратегия, съобразена с настоящото състояние на сайта, конкуренцията и пазара на съответната ниша.

Кой може да се възползва от SEO

Когато нов клиент реши да се възползва от SEO услуги, винаги обичаме да планираме своята стратегия. Започвайки с първоначалния SEO одит, се изследва пълният потенциал на съдържание, ключови думи, инфраструктура и профили на връзки. Крайният резултат от това е персонализиран доклад за SEO стратегия.

Работата ни е да победим конкуренцията в бранша, където работим. Изследваме най-удачните и използвани ключови думи и създаваме семантично ядро на сайта. Добрият текст и качествените изображения с правилните описания са основата на SEO оптимизацията.

Правилната конструкция и скоростта на сайта са ключов фактор в класирането на Google от 2020 година. Оптимизацията на изображенията, текста, кеширането и доброто потребителско преживяване могат да дадат нужния тласък в ранкинга.

asd
Започнете сега
Безплатен Уеб сайт одит

Време е не само конкуренти Ви да се възползват от предимствата на дигиталния пазар. Ако Вашият сайт не се класира добре, то Вие сте невидими за Вашите онлайн клиенти.

Напълно безплатно и без никакво обвързване, нашият одит ще даде ясен анализ на настоящото представяне и успешното развитие на Вашия уебсайт или магазин.

Търсещите машини гледат на връзките към Вашия сайт като знак за качествено съдържание, което трябва да бъде показано на хората. Създаването на добър профил от външни връзки е  фундаментална част от доброто SEO и приоритет при изграждането на дългосрочна стратегия за дигитален маркетинг. Линк билдингът отнема време и в очите на търсачките е натурален процес от растежа и развитието на един сайт. Всеки нов сайт има нужда от бавно разрастване на мрежата си от линкове. Това показва, че той е бил първо открит, след това удобрен и споделен от други. Ако мрежата от външни връзки се разраства твърде бързо, то това ще бъде отчетено като неестествено и връзките няма да бъдат зачетени.